Green XS kiest voor You Leasesupport!

Meer lezen

Green XS is dé specialist in Nederland voor bedrijven die op het gebied van telecommunicatie en ICT toegang willen tot de nieuwste producten, diensten en abonnementen. Voor bedrijven die hun efficiency fors willen verhogen. Met daarbij maximale grip op hun kosten voor vaste en/of mobiele telefonie.

Green XS heeft jarenlange ervaring en adviseert u op basis van een unieke know how op het gebied van de nieuwste telecom/ICT-abonnementen, -producten en -diensten.

Met hun gedreven team weten ze als geen ander hoe belangrijk bereikbaarheid is. Meer weten over Green XS? Kijk op http://www.green-xs.nl

Voor het wagenpark hebben we een uitrol mogen doen voor diverse modellen waarbij er goed gekeken is naar de allerbeste leasevoorwaarden tegen een scherpe leaseprijs.
Na een goed vergelijk hebben we een eerste Skoda Karoq in bestelling mogen nemen. We danken Martijn van Dijk van Green XS voor het vertrouwen in You Leasesupport!

Heeft u ook belangrijke vraagstukken voor uw wagenpark? Laat het ons weten. We komen graag persoonlijk kennis met u maken.


Wil je een leaseofferte of een voorstel voor het uitbesteden van je wagenpark? Laat het ons weten.

Wij nemen nog dezelfde dag contact met je op om je wensen door te nemen en de boel in gang te zetten. Daar kun je op rekenen!

DIRECT LEASEOFFERTE

Looptijd
12 maanden
24 maanden
36 maanden
48 maanden
60 maanden

Kies hier je extra's

Versturen
What's in it for YOU?
  • Onafhankelijk en dus ongekleurd advies
  • Meer service dan je gewend bent
  • De scherpste tarieven
  • Één aanspreekpunt voor alles omtrent lease
  • Minimaal 10% besparing op je wagenpark
  • Geen verrassingen, niet vooraf en niet achteraf!

▁▁▁▁
Contact? Bel ons!  033 - 20 30 580  

You Leasesupport
Maanlander 47 3824 MN Amersfoort
KvK 67862284

Em
ail: daniel@youleasesupport.nl

Privacy Statement

Algemene Voorwaarden