You Leasesupport maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement

Akkoord

Het laatste nieuws uit de lease markt!

Door het plaatsen van actueel nieuws en blogs houden we je graag op de hoogte van de dynamische leasewereld.
Veel leesplezier en als je vragen hebt, stel ze gerust!

MP Liften kiest voor de diensten van You Leasesupport!

MP Liften installeert, onderhoud en moderniseert liften voor het vervoer van mensen en goederen in gebouwen en andere stedelijke ruimtes. Ze bouwen unieke en gedifferentieerde relaties op met klanten door middel van liftoplossingen.Meer lezen

Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding kiest voor You Leasesupport en gaat voor elektrisch!

Dit prachtige bedrijf is actief in de regio Amersfoort en geeft nabestaanden een mooi en warm persoonlijk afscheid wat veel troost biedt. Linda begeleidt, adviseert, draagt ideeën aan en denkt mee wanneer een dierbare is overleden.Meer lezen

Koru Kraamzorg kiest voor You Leasesupport!

Koru Kraamzorg is een professioneel kraamzorgbureau wat gespecialiseerd is in kraamzorg op maat. Koru is uniek in haar soort door hun toewijding, gespecialiseerde kraamverzorgenden en net dat beetje extra zorg, voor en in de gezinnen. Persoonlijke aandacht en een schat aan ervaring maken dat Koru Kraamzorg hoogwaardige kraamzorg levert.Meer lezen

CaptainRecruit kiest voor You Leasesupport!

CaptainRecruit vult vacatures in middels slimme online wervingscampagnes. Ze zijn ervan overtuigd dat het niet werkt om traditionele wervingsmethodieken in te blijven zetten met de hoop op beter resultaat. Daarom hun slogan: niet harder werken, maar slimmer werven.Meer lezen

CareRatio kiest voor You Leasesupport

CareRatio ondersteunt zorginstellingen bij het efficiënt inrichten van haar zorgprocessen. Dit doen ze door zorginstellingen te begeleiden bij de implementatie van een Elektronisch Cliënt Dossier, het ondersteunen en adviseren van een zorgadministratie of de afdeling informatisering te helpen bij dagelijks beheer en het adviseren bij de ICT-koers van morgen.Meer lezen

Transcendent Group Netherland kiest voor You Leasesupport!

Transcendent Group Nederland is een authentieke adviesorganisatie op het gebied van Governance, Risk en Compliance. Het bedrijf met Zweedse roots is sinds 1 februari 2019 actief in Nederland. 

Transcendent Group Nederland heeft, na een vergelijkend marktonderzoek, gekozen voor You Leasesupport. De goede autoregeling, met bijpassende scherpe leasetarieven, brede netwerk van aanbieders en de persoonlijke aandacht en service waren doorslaggevend. De eerste auto’s zijn ondertussen al afgeleverd.

Meer lezen

Van der Molen Kunststoffen kiest voor You Leasesupport en gaat voor duurzaam!

Van der Molen Kunststoffen is sinds 1985 een dynamisch, familie bedrijf dat gespecialiseerd is in het bewerken van alle soorten kunststoffen en RVS. Van acrylaat displays voor de presentatie branche, tot aan technische producten. Voor het vervaardigen van uw producten volgens de wensen van de klant, beschikken zij over een machinepark die dit mogelijk maakt.

Of het nou om boren, lijmen, polijsten, zeefdrukken, frezen, graveren of digitaal printen gaat, bij Van der Molen Kunststoffen kan je voor al je vraagstukken terecht.

Meer lezen

Faber Elektro Service kiest voor You Leasesupport!

Faber Elektroservice is het beste adres voor elektrotechniek in Friesland. Ze worden geroemd vanwge hun expertise en kwalitatief goede werk wat ze leveren.

Er zijn weinig specialisten als het gaat om de installatie van elektrische systemen aan boord van de jachtbouw en beroepsvaart. Zij hebben voor ogen om alle systemen nog soepeler te laten lopen door regelmatige scans en onderhoud uit te voeren.

Meer lezen

Van Hunnik & Kok Advocaten kiest voor You Leasesupport en gaat voor duurzaam!

Van Hunnik & Kok advocaten is een jong, fris kantoor, gevestigd te Ede met advocaten die jarenlange proceservaring hebben. Ze staan zowel ondernemingen als particulieren bij in handelszaken en familiezaken.

Voor het bedrijf hebben we diverse voorstellen mogen maken voor de inzet van nieuwe leaseauto’s. Vanuit duurzaamheid hebben ze voor de inzet van twee Tesla Model 3’s gekozen.

Meer lezen

Buffel Groep kiest voor You Leasesupport!

Buffel Groep heft verschillende specialismes en heeft deze onder drie divisies verdeeld: Buffel Coatings, Buffel Glas en Buffel Schilders.

You Leasesupport heeft diverse leasemogelijkheden in kaart mogen brengen voor verschillende automerken. Na een vergelijk tussen de verschillende leaseaanbieders hebben we in overleg met de klant gekozen voor de scherpste leasemaatschappij met de allerbeste voorwaarden.

Meer lezen

BB Dienstverlening kiest voor You Leasesupport!

BB Dienstverlening uit Katwijk is een professioneel schoonmaakbedrijf dat werkt voor de zakelijke markt, VVE’s en particulieren. Ze staan voor tevreden medewerkers en zij zorgen voor het allerbeste resultaat.

You Leasesupport heeft voor BB Dienstverlening een benchmark mogen uitzetten voor drie nieuwe bedrijfswagens. Na vergelijk van diverse modellen, voorwaarden en tarieven is in overleg met de klant besloten om voor drie nieuwe Citroen Jumpy’s te gaan.

Meer lezen

Leo Immerzeel illustraties & animaties kiest voor You Leasesupport!

Leo Immerzeel is al ruim 30 jaar illustrator van beroep. Serieus of met humor, strak of juist uit de losse pols, zakelijk, met of zonder knipoog, hij beheerst vele stijlen. Elke tekening, cartoon, strip of illustratie is uniek en wordt volledig op maat naar ieders wensen gemaakt. Leo werkt al jaren voor klanten als Hallmark, Aktueel en Intercard. 
Ook voor You Leasesupport heeft hij prachtige illustraties gemaakt voor onze website en daar zijn we trots op!

Meer lezen

De Dakdokters kiezen voor You Leasesupport!

De Dakdokters blijven het wagenpark vernieuwen en we zijn trots hier deel van uit te maken. De Dakdokters maken steden gezond. Hoe? Door daken zoveel mogelijk groen te geven. Sinds 2010 transformeren ze ongebruikt dakoppervlak naar plekken voor natuurontwikkeling, recreatie, wateropslag en voedselproductie.

Meer lezen

SZamen kiest voor You Leasesupport en gaat voor elektrisch rijden!

SZamen is gevestigd in Scherpenzeel, Driebergen, Amersfoort en Hilversum om werkgevers, opdrachtgevers, werknemers en freelancers uit de regio te helpen op het gebied van personeelsmanagement, werving en selectie en verzuimbegeleiding.

Meer lezen

Facility Service BV, kortweg FACILITY,  kiest voor You Leasesupport en gaat voor duurzaam!

FACILITY is een onafhankelijke aanbieder van diverse facilitaire services. Of het nu gaat om Hospitality diensten, Facilitaire diensten zoals onderhoud en beheer, Integrale facilitaire oplossingen, Advies en/of Project&Interim management, FACILITY ontzorgt organisaties met flexibele en schaalbare full service ondersteuning. 

Meer lezen

Opel Vivaro L2H1 Dubbele cabine Sport ter overname beschikbaar

Namens een goede relatie van ons kunnen we deze Opel Vivaro dubbele cabine in de sport uitvoering aanbieden. De auto is per direct beschikbaar. De bedrijfswagen heeft een 1.6 CDTI motor met 120pk.

Meer lezen

De Hyundai Kona Electric met 4% bijtelling is te bestellen!

De Hyundai Kona Electric is zijn opwachting aan het maken om Europa te veroveren. De auto wordt een geduchte concurrent van de huidige elektrische varianten die nu op de markt leverbaar zijn voor het middensegment. De auto wordt dit jaar nog verwacht waarbij de autoprijzen halverwege mei bekend zullen zijn. Je kan al een voorinschrijving plaatsen zodat je vooraan staat bij het definitief bestellen van deze auto.

Meer lezen

E.L. Media Solutions kiest voor You Leasesupport!

E.L. Media Solutions is een snelgroeiend bedrijf dat producties verzorgd voor zakelijke events. Het bedrijf gelooft in persoonlijkheid en wordt gekenmerkt door het brede netwerk en de diversiteit van het team waardoor het project altijd is voorzien van de juiste mensen.

Meer lezen

All-in Glas kiest voor You Leasesupport

06 september 2017

Al ruim veertig jaar is All-in Glas een bekende naam in Utrecht en omstreken op het gebied van het leveren, plaatsen en bewerken van glas voor particulieren en bedrijven.

Meer lezen

Green XS kiest voor You Leasesupport!

06 september 2017

Green XS is dé specialist in Nederland voor bedrijven die op het gebied van telecommunicatie en ICT toegang willen tot de nieuwste producten, diensten en abonnementen. 

Meer lezen

Klapwise kiest voor You Leasesupport!

Klapwise heeft de eerste bestelling via You Leasesupport ondergebracht.  Het bedrijf heeft onder meer het bedrijf De Dakdokters waarmee zij steden gezond maken. Hoe? 

Meer lezen

Open Value kiest voor You Leasesupport!

Open Value is een softwarebedrijf wat zowel JAVA engineers als leergierige talenten aanbiedt. Het bedrijf heeft een passie voor technologie en koppelt de juiste mensen aan de juiste bedrijven.

Meer lezen

Eindelijk: De Skoda Karoq!

Halverwege dit jaar presenteerde Skoda de Karoq als toevoeging aan zijn SUV-gamma. Het heeft even mogen duren maar de definitieve prijzen zijn vrijgegeven.

Meer lezen

BMW 220i automaat beschikbaar!

Een goede relatie van ons heeft een prachtige BMW 2 Coupé ter beschikking staan. Het is een BMW 220i automaat met maar liefst 184pk! Standaard al zeer compleet en ook met de volgende opties uitgerust...

Meer lezen

Volvo V60 met nog 3 jaar 7% bijtelling!!

Een relatie van ons heeft op dit moment een auto ter beschikking staan met nog een hele lage bijtelling waar je tot en met december 2020 kan beschikken over 7% bijtelling.

Meer lezen

De nieuwe Volkswagen T-Roc nu te bestellen

Bij Volkswagen is vanaf heden de nieuwe T-Roc te bestellen. Dit is een nieuwe cross-over die uiteindelijk groter is geworden dan verwacht. Waar men een hoge VW Polo had verwacht heeft deze auto meer overeenkomsten met de VW Golf.

Meer lezen

Kwaliteit Tesla model 3 laat te wensen over

Diverse investeerders zijn de afgelopen maand uitgenodigd door Tesla om met de Model 3 op pad te gaan, maar niet iedereen was na afloop onder de indruk. Bernstein-analist Toni Sacconaghi concludeerde dat de auto vol onvolkomenheden zit en dat er nog veel problemen op te lossen zijn, ook al is de productie al vier maanden bezig.

Meer lezen

Atelier Humanoid kiest voor You Leasesupport!

Atelier Humanoid kiest voor You Leasesupport! Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een gevestigd kledingmerk.  Het merk wordt in 25 landen en 400 luxe boutiques en winkels verkocht. 

Meer lezen

You Leasesupport preffered supplier voor VOCCateraars

You Leasesupport is preffered autolease supplier geworden voor de vereniging voor Ondernemende Contract Cateraars (VOCC). VOCC is een non-profit organisatie die de collectieve belangen vertegenwoordigt van middelgrote Nederlandse contractcateraars.

Meer lezen >

Fundament Makelaars kiest voor You Leasesupport

Fundament Makelaars is een samenwerking aangegaan met You Leasesupport voor het wagenpark. Het bedrijf is bij uitstek dé makelaar voor uw woning in de regio Leusden en Amersfoort. Ze kennen de markt en komen zelf uit de omgeving. Met meer dan 20 jaar gezamenlijke ervaring staan ze voor u klaar!

Meer lezen
tesla leasen

Tesla kan beloofde productie Model 3 niet waarmaken

In augustus voorspelde Tesla dat het in het derde kwartaal van dit jaar 1.500 exemplaren van de Model 3 zou produceren. Die doelstelling heeft het merk bepaald niet gehaald.

Meer lezen
electrisch leasen

Regeerakkoord: 2030 alleen nog electrische auto’s te kopen

Het streven van het gepresenteerde regeerakkoord geeft aan dat in 2030 uitsluitend nog emissieloze auto's nieuw worden verkocht in Nederland. Ook moeten de Nederlandse wegen worden klaargemaakt voor zelfrijdende auto's.

Meer lezen
Nieuwsoverzicht

vrijblijvend lease advies?

Wil je graag vrijblijvend lease auto advies of een voorstel voor het uitbesteden van je wagenpark? Laat het ons weten.

Wij nemen nog dezelfde dag contact met je op om je wensen door te nemen en de boel in gang te zetten. Daar kun je op rekenen!

Ja, ik wil lease advies!

NU AANVRAGEN!
What's in it for YOU?
  • Onafhankelijk en dus ongekleurd lease advies
  • Meer service dan je gewend bent
  • De scherpste autolease tarieven
  • Één aanspreekpunt voor alles omtrent lease
  • Minimaal 10% besparing op je wagenpark
  • Geen verrassingen, niet vooraf en niet achteraf!

_____
Contact? Bel ons!  033 - 20 30 580

You Leasesupport B.V.
Rostockweg 1 
3825 PG Amersfoort

KvK 67862284

Email: daniel@youleasesupport.nl

Privacy Statement
Algemene Voorwaarden