Het laatste nieuws.

Door het plaatsen van actueel nieuws en blogs houden we je graag op de hoogte van de dynamische leasewereld. Veel leesplezier en als je vragen hebt, stel ze gerust!

Leo Immerzeel illustraties & animaties kiest voor You Leasesupport!

Leo Immerzeel is al ruim 30 jaar illustrator van beroep. Serieus of met humor, strak of juist uit de losse pols, zakelijk, met of zonder knipoog, hij beheerst vele stijlen. Elke tekening, cartoon, strip of illustratie is uniek en wordt volledig op maat naar ieders wensen gemaakt. Leo werkt al jaren voor klanten als Hallmark, Aktueel en Intercard. 
Ook voor You Leasesupport heeft hij prachtige illustraties gemaakt voor onze website en daar zijn we trots op!

Meer lezen

De Dakdokters kiezen voor You Leasesupport!

De Dakdokters blijven het wagenpark vernieuwen en we zijn trots hier deel van uit te maken. De Dakdokters maken steden gezond. Hoe? Door daken zoveel mogelijk groen te geven. Sinds 2010 transformeren ze ongebruikt dakoppervlak naar plekken voor natuurontwikkeling, recreatie, wateropslag en voedselproductie.

Meer lezen

SZamen kiest voor You Leasesupport en gaat voor elektrisch rijden!

SZamen is gevestigd in Scherpenzeel, Driebergen, Amersfoort en Hilversum om werkgevers, opdrachtgevers, werknemers en freelancers uit de regio te helpen op het gebied van personeelsmanagement, werving en selectie en verzuimbegeleiding.

Meer lezen

Facility Service BV, kortweg FACILITY,  kiest voor You Leasesupport en gaat voor duurzaam!

FACILITY is een onafhankelijke aanbieder van diverse facilitaire services. Of het nu gaat om Hospitality diensten, Facilitaire diensten zoals onderhoud en beheer, Integrale facilitaire oplossingen, Advies en/of Project&Interim management, FACILITY ontzorgt organisaties met flexibele en schaalbare full service ondersteuning. 

Meer lezen

Opel Vivaro L2H1 Dubbele cabine Sport ter overname beschikbaar

Namens een goede relatie van ons kunnen we deze Opel Vivaro dubbele cabine in de sport uitvoering aanbieden. De auto is per direct beschikbaar. De bedrijfswagen heeft een 1.6 CDTI motor met 120pk.

Meer lezen

De Hyundai Kona Electric met 4% bijtelling is te bestellen!

De Hyundai Kona Electric is zijn opwachting aan het maken om Europa te veroveren. De auto wordt een geduchte concurrent van de huidige elektrische varianten die nu op de markt leverbaar zijn voor het middensegment. De auto wordt dit jaar nog verwacht waarbij de autoprijzen halverwege mei bekend zullen zijn. Je kan al een voorinschrijving plaatsen zodat je vooraan staat bij het definitief bestellen van deze auto.

Meer lezen

E.L. Media Solutions kiest voor You Leasesupport!

E.L. Media Solutions is een snelgroeiend bedrijf dat producties verzorgd voor zakelijke events. Het bedrijf gelooft in persoonlijkheid en wordt gekenmerkt door het brede netwerk en de diversiteit van het team waardoor het project altijd is voorzien van de juiste mensen.

Meer lezen

All-in Glas kiest voor You Leasesupport

Al ruim veertig jaar is All-in Glas een bekende naam in Utrecht en omstreken op het gebied van het leveren, plaatsen en bewerken van glas voor particulieren en bedrijven.

Meer lezen

Green XS kiest voor You Leasesupport!

Green XS is dé specialist in Nederland voor bedrijven die op het gebied van telecommunicatie en ICT toegang willen tot de nieuwste producten, diensten en abonnementen. 

Meer lezen

Klapwise kiest voor You Leasesupport!

Klapwise heeft de eerste bestelling via You Leasesupport ondergebracht.  Het bedrijf heeft onder meer het bedrijf De Dakdokters waarmee zij steden gezond maken. Hoe? 

Meer lezen

Open Value kiest voor You Leasesupport!

Open Value is een softwarebedrijf wat zowel JAVA engineers als leergierige talenten aanbiedt. Het bedrijf heeft een passie voor technologie en koppelt de juiste mensen aan de juiste bedrijven.

Meer lezen

Eindelijk: De Skoda Karoq!

Halverwege dit jaar presenteerde Skoda de Karoq als toevoeging aan zijn SUV-gamma. Het heeft even mogen duren maar de definitieve prijzen zijn vrijgegeven.

Meer lezen

BMW 220i automaat beschikbaar!

Een goede relatie van ons heeft een prachtige BMW 2 Coupé ter beschikking staan. Het is een BMW 220i automaat met maar liefst 184pk! Standaard al zeer compleet en ook met de volgende opties uitgerust...

Meer lezen

Volvo V60 met nog 3 jaar 7% bijtelling!!

Een relatie van ons heeft op dit moment een auto ter beschikking staan met nog een hele lage bijtelling waar je tot en met december 2020 kan beschikken over 7% bijtelling.

Meer lezen

De nieuwe Volkswagen T-Roc nu te bestellen

Bij Volkswagen is vanaf heden de nieuwe T-Roc te bestellen. Dit is een nieuwe cross-over die uiteindelijk groter is geworden dan verwacht. Waar men een hoge VW Polo had verwacht heeft deze auto meer overeenkomsten met de VW Golf.

Meer lezen

Kwaliteit Tesla model 3 laat te wensen over

Diverse investeerders zijn de afgelopen maand uitgenodigd door Tesla om met de Model 3 op pad te gaan, maar niet iedereen was na afloop onder de indruk. Bernstein-analist Toni Sacconaghi concludeerde dat de auto vol onvolkomenheden zit en dat er nog veel problemen op te lossen zijn, ook al is de productie al vier maanden bezig.

Meer lezen

Atelier Humanoid kiest voor You Leasesupport!

Atelier Humanoid kiest voor You Leasesupport! Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een gevestigd kledingmerk.  Het merk wordt in 25 landen en 400 luxe boutiques en winkels verkocht. 

Meer lezen

You Leasesupport preffered supplier voor VOCCateraars

You Leasesupport is preffered autolease supplier geworden voor de vereniging voor Ondernemende Contract Cateraars (VOCC). VOCC is een non-profit organisatie die de collectieve belangen vertegenwoordigt van middelgrote Nederlandse contractcateraars.

Meer lezen >

Fundament Makelaars kiest voor You Leasesupport

Fundament Makelaars is een samenwerking aangegaan met You Leasesupport voor het wagenpark. Het bedrijf is bij uitstek dé makelaar voor uw woning in de regio Leusden en Amersfoort. Ze kennen de markt en komen zelf uit de omgeving. Met meer dan 20 jaar gezamenlijke ervaring staan ze voor u klaar!

Meer lezen

Tesla kan beloofde productie Model 3 niet waarmaken

In augustus voorspelde Tesla dat het in het derde kwartaal van dit jaar 1.500 exemplaren van de Model 3 zou produceren. Die doelstelling heeft het merk bepaald niet gehaald.

Meer lezen

Regeerakkoord: 2030 alleen nog electrische auto’s te kopen

Het streven van het gepresenteerde regeerakkoord geeft aan dat in 2030 uitsluitend nog emissieloze auto's nieuw worden verkocht in Nederland. Ook moeten de Nederlandse wegen worden klaargemaakt voor zelfrijdende auto's.

Meer lezen
What's in it for YOU?
  • Onafhankelijk en dus ongekleurd advies
  • Meer service dan je gewend bent
  • De scherpste tarieven
  • Één aanspreekpunt voor alles omtrent lease
  • Minimaal 10% besparing op je wagenpark
  • Geen verrassingen, niet vooraf en niet achteraf!


Wil je een leaseofferte of een voorstel voor het uitbesteden van je wagenpark? Laat het ons weten.

Wij nemen nog dezelfde dag contact met je op om je wensen door te nemen en de boel in gang te zetten. Daar kun je op rekenen!

DIRECT LEASEOFFERTE

Looptijd
12 maanden
24 maanden
36 maanden
48 maanden
60 maanden

Kies hier je extra's

Versturen

▁▁▁▁
Contact? Bel ons!  033 – 258 49 18 

You Leasesupport
Hindeloopenkade 17
3826 BK Amersfoort
KvK 67862284

Em
ail: daniel@youleasesupport.nl

Privacy Statement