Vlammende weken!

Om het jaar vlammend af te sluiten hebben we 9 modellen geselecteerd die we extra scherp gaan aanbieden voor het laatste kwartaal van 2018. Mocht je onze modellen liever in een ander jasje zien, ze zijn vrij te configureren. Ook hebben we diverse modellen op voorraad zodat je snel in je nieuwe leaseauto kan rijden.

We stellen de modellen graag aan je voor:

1.     De nieuwe Nissan Leaf EV
Hoi, ik ben de Nissan Leaf EV. Ik drink niet, ik ben 100% elektrisch. Daarnaast ben ik goedkoop in de omgang, want ik geniet zowel dit jaar als volgend jaar van maar 4% bijtelling. Met trots kan ik zeggen dat ik de best verkochte auto ben in het middensegment van de elektrische auto’s.

2. De nieuwe Peugeot 508

Ze noemen mij ook wel het vlaggenschip van Peugeot, maar eigenlijk heet ik Peugeot 508. Ik heb een zuinig buikje, ook al hoor ik bij de grote middenklassers. Je kunt mij in mijn slanke vorm als Sedan krijgen, maar als je meer van vol houdt, dan ben ik er ook als stationwagon.

3. De Volvo V40

Ik ben een Zweedse schone en ze noemen mij V40. Ik was al een beauty, maar Volvo heeft mij de laatste tijd nog meer opgepimpt. Met name in de uitvoeringen Polar(+) en Polar+ Sport moet je me echt eens gezien hebben!

4. De Peugeot 3008

In de uitvoering van SUV ben ik in diverse landen gekozen tot auto van het jaar. En daar ben ik best trots op. Vooral als je wilt leaserijden met me raad ik je aan de Blue Lease-uitvoering te kiezen, zodat je fiscaal aantrekkelijk en tegen een zeer scherp leasetarief in me rijdt. 

5. De Kia Niro

Ik ben niet alleen erg trots op mijn uiterlijk, maar vind je mijn naam ook niet bijzonder mooi? Ik ben een zakelijk type, met een hoge instap, zuinig in het verbruik en mijn aanschafprijs is ook één van mijn allerbeste features.

6. De  BMW 5-touring

Ze zeggen wel eens dat ik arrogant ben, maar dat komt omdat ik In het hogere segment de  beautyqueen ben, want de BMW 5-serie, ik dus, is uitgeroepen tot zakenauto van het jaar. En terecht natuurlijk! Mijn kwaliteit, het uitrustingsniveau en de goede dealer- en aftersales organisatie hebben tot deze beloning geleid. En kijk ook eens naar mijn scherpe  leasetarief.

7. De Tesla Model S.

Mijn prestaties zijn ongeëvenaard. De makers zeggen over mij dat ik de meest sensationele sedan op de weg ben.  En dat kan kloppen, want ik doe de 100 meter in slechts 2,7 seconden. Vandaar dat ik zo lekker slank gebleven ben. En moet je mijn koplampen zien. Dit najaar ben ik voor een prikkie te krijgen.

8. De Renault Megane

Zullen we samen gaan cruisen? Ik heb alle andere modellen met gemak verslagen en heb het geschopt tot best verkochte leaseauto van de maand september. Bij mij zit je lekker comfortabel  en je weet het: Frans is helemaal mijn ding ;-).

9. De Volkswagen Polo

Ik ben al jaren de meest populaire van allemaal, al zeg ik het zelf, omdat ik klein maar fijn ben. Daar houden de mensen van. Wie ik dan ben? De Volkswagen Polo natuurlijk! Ik ben dan ook al de zesde generatie. Het bewijs? Ik ben in dit segment de meest verkochte leaseauto!


Wil je een leaseofferte of een voorstel voor het uitbesteden van je wagenpark? Laat het ons weten.

Wij nemen nog dezelfde dag contact met je op om je wensen door te nemen en de boel in gang te zetten. Daar kun je op rekenen!

DIRECT LEASEOFFERTE

Looptijd
12 maanden
24 maanden
36 maanden
48 maanden
60 maanden

Kies hier je extra's

Versturen
What's in it for YOU?
  • Onafhankelijk en dus ongekleurd advies
  • Meer service dan je gewend bent
  • De scherpste tarieven
  • Één aanspreekpunt voor alles omtrent lease
  • Minimaal 10% besparing op je wagenpark
  • Geen verrassingen, niet vooraf en niet achteraf!

▁▁▁▁
Contact? Bel ons!  033 – 258 49 18 

You Leasesupport
Hindeloopenkade 17
3826 BK Amersfoort
KvK 67862284

Em
ail: daniel@youleasesupport.nl

Privacy Statement