Zweedse autoweken

Dit kwartaal gaan we diverse modellen van Volvo extra in het zonnetje zetten. Volvo heeft onlangs diverse modellen vernieuwd die veelal door de zakelijke leaserijder gereden wordt.

Voor onderstaande modellen hebben we extra scherpe inkoopkortingen gekregen waardoor je tegen een zeer scherp leasetarief deze auto’s kunt gaan rijden. En dat in combinatie met de allerbeste leasevoorwaarden.

Volvo XC40
De nieuwe Volvo XC40 kenmerkt zich door een krachtige uitstraling én ingenieuze interieurdetails. Standaard is deze nieuwste Zweed voorzien van de meest geavanceerde veiligheidssystemen.

De nieuwe XC40 is leverbaar vanaf € 39.975, als T3 benzinemotor met 156 pk (115 kW) en is per direct te bestellen

Volvo XC60
De nieuwe Volvo XC60 brengt de beste innovaties van de laatste jaren samen, een icoon met een evolutionair karakter. De nieuwe XC60 combineert sierlijkheid met kracht en vormt het toonbeeld van modern Scandinavisch design. Het gebruik van natuurlijke materialen en prachtige afgewerkte details maken van iedere rit een bijzondere reis. Indrukwekkend op zijn Zweeds.

Volvo V60
De Volvo V60 biedt het beste in Scandinavisch design en is nu beschikbaar als sportieve Business Sport en als complete Polar en Polar+ Edition. Deze speciale uitvoeringen zijn standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort.

Nieuw is de Volvo V60 Business Sport. Waarbij de sportieve en complete V60 R-Design uitrusting wordt gecombineerd met nog meer luxe. 

Volvo V90
De veelzijdigheid van de nieuwe Volvo V90 biedt plaats aan alles waar je behoefte aan hebt. Perfect gebalanceerd Scandinavisch design waardoor je ontspant op het moment dat je instapt. Ruimte voor al je activiteiten. Uitgerust met de nieuwste technologie waaronder Pilot Assist en het intuïtieve Sensus touch screen om alles nog eenvoudiger te maken.

Interesse in een scherpe leaseofferte? Laat je gegevens achter en we maken direct een scherpe leaseofferte!


Wil je een leaseofferte of een voorstel voor het uitbesteden van je wagenpark? Laat het ons weten.

Wij nemen nog dezelfde dag contact met je op om je wensen door te nemen en de boel in gang te zetten. Daar kun je op rekenen!

DIRECT LEASEOFFERTE

Looptijd
12 maanden
24 maanden
36 maanden
48 maanden
60 maanden

Kies hier je extra's

Versturen
What's in it for YOU?
  • Onafhankelijk en dus ongekleurd advies
  • Meer service dan je gewend bent
  • De scherpste tarieven
  • Één aanspreekpunt voor alles omtrent lease
  • Minimaal 10% besparing op je wagenpark
  • Geen verrassingen, niet vooraf en niet achteraf!

▁▁▁▁
Contact? Bel ons!  033 – 258 49 18 

You Leasesupport
Hindeloopenkade 17
3826 BK Amersfoort
KvK 67862284

Em
ail: daniel@youleasesupport.nl

Privacy Statement