En: ACTIE!

In al onze gesprekken met de verschillende leasemaatschappijen kunnen we met enige regelmaat extra prijsverlagingen afspreken. De maatschappijen kennen ons en weten wat we te bieden hebben. Daarom durven ze in sommige gevallen de prijs voor ons nog meer te drukken. Wellicht zit je droomwagen nu tussen onze aanbiedingen...

Stoere Audi Q2 beschikbaar!

Audi Q2 1.0TFSI Design Pro Line Quantum Grey


Een relatie van ons heeft een Audi Q2 1.0TFSI Design Pro Line beschikbaar. Het betreft een overname van een operationeel leasecontract met een looptijd en een jaarkilometrage naar wens. Naast de modieuze kleur Quantum Grey op de auto, is deze ook zeer luxe uitgerust met onder andere
Lees meer »

Vraag offerte aan >

Zeer luxe Tesla Model S 

Zeer luxe Tesla Model S met 4% bijtelling!

Een relatie van ons heeft op dit moment een zeer luxe Tesla Model S ter beschikking staan waarmee je tot januari 2023 kan genieten van 4% bijtelling over de volledige fiscale waarde van de auto. Dit is jouw kans om in volledige luxe te genieten van een lage bijtelling voor een lange periode.
Lees meer »

Vraag offerte aan >

Prachtige BMW 3-serie hybride

BMW 3-serie hybride ter beschikking

Een relatie van ons heeft op dit moment een prachtige BMW 3-serie hybride ter beschikking staan waarmee je tot en met december 2021 kan beschikken over 15% bijtelling!
Lees meer »

Vraag offerte aan >

Renault Captur & Renault Clio

Vanuit voorraad te leveren met een hoge inkoopkorting, dus een laag leasetarief en snel te rijden!

De auto’s zijn voorzien van een 90pk sterke en zuinige benzinemotor en combineren een modern design met Frans comfort. Daarnaast zijn de auto’s luxe en zakelijk uitgevoerd met onder andere lichtmetalen velgen, airco, navigatie, bluetooth telefonie en cruise control. Deze actie is geldig zo lang de voorraadauto’s beschikbaar zijn, er zijn momenteel nog enkele stuks beschikbaar in meerdere kleuren.
Lees meer »

Vraag offerte aan >

Tesla Model 3

175kW/238pk elektromotor en 4% bijtelling 
Tot 31 oktober rijd je al een Tesla Model 3 Mid-Range voor maar € 579,- exclusief BTW per maand!

Daarnaast is dit jouw kans om een nieuwe Tesla te rijden met 4% bijtelling.
De Tesla Model 3 Mid-Range zit met een vanafprijs van € 47.800,- onder de grens van € 50.000,-. Dit zorgt ervoor dat je vanaf € 60.71,- netto per maand deze vooruitstrevende auto al kan rijden
Daarnaast kan de Mid-Range versie 415km rijden met een vol accupakket. Dit in combinatie met het prachtige in- en exterieurdesign maken de auto tot een zeer aantrekkelijke zakelijke autokeuze!
Lees meer »

Vraag offerte aan >

Volkswagen Passat GTE ter overname

Namens een relatie van ons mogen wij deze Volkswagen Passat GTE aanbieden. De auto is per direct inzetbaar. Het betreft een overname van een operationeel leasecontract. De auto is 29 december 2016 voor het eerst geregistreerd waarbij er tot 29 december 2021 genoten kan worden van 15% bijtelling!
Lees meer »

Vraag offerte aan >

Lease 2 auto's voor de prijs van 1

Rijdt je je zakelijke leaseauto ook privé? In dat geval kan je wellicht meer uit je bijtelling halen dan je nu doet! Stel dat je je zakelijke leaseauto alleen nog maar zakelijk zou gebruiken, dan is het met het vrijgekomen bijtellingsbed....
Lees meer »

Vraag offerte aan >
What's in it for YOU?
  • Onafhankelijk en dus ongekleurd advies
  • Meer service dan je gewend bent
  • De scherpste tarieven
  • Één aanspreekpunt voor alles omtrent lease
  • Minimaal 10% besparing op je wagenpark
  • Geen verrassingen, niet vooraf en niet achteraf!


Wil je een leaseofferte of een voorstel voor het uitbesteden van je wagenpark? Laat het ons weten.

Wij nemen nog dezelfde dag contact met je op om je wensen door te nemen en de boel in gang te zetten. Daar kun je op rekenen!

DIRECT LEASEOFFERTE

Looptijd
12 maanden
24 maanden
36 maanden
48 maanden
60 maanden

Kies hier je extra's

Versturen

▁▁▁▁
Contact? Bel ons!  033 - 20 30 580  

You Leasesupport
Maanlander 47 3824 MN Amersfoort
KvK 67862284

Em
ail: daniel@youleasesupport.nl

Privacy Statement